Creëer meer ruimte door een aanbouw, uitbouw of dakkapel

U zou graag wat ruimer wonen. Dit betekent dat het tijd is voor een aanbouw, uitbouw of dakkapel. Koning Bouw en Onderhoud helpt u graag. Een dakkapel creëert extra ruimte en levert een beter uitzicht op de omgeving. Ook zorgt een dakkapel voor meer natuurlijk licht en verhoogd het de algehele waarde van je huis. De voordelen zijn overweldigend, maar eigenlijk zit u helemaal niet te wachten op werklui in uw huis en constante rommel. 


Koning Bouw en Onderhoud zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw vernieuwde woning. Zo bouwen wij al binnen twee dagen een complete dakkapel. Wij leveren en bouwen dakkapellen of complete dakopbouw in ieder formaat. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat er binnen een dag een prachtige dakkapel op uw dak getoverd wordt. De tweede dag verzorgen we dan de gehele afwerking, inclusief het plaatsen van het glas.

Dakkapel nodig? Bel ons.

Overige dakwerkzaamheden

Bij Koning Bouw en Onderhoud in Noord Brabant en omstreken vindt u de kennis over alle dakwerkzaamheden onder één dak. Onze expertise stopt niet bij het plaatsen van dakkapellen. Ook andere dakwerkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij draaien onze hand ook niet om voor:

• complete dakrenovaties
• isolerende dakelementen plaatsen
• nieuwe dakpannen leggen
• schoorsteenrenovatie
• dakgoten vervangen of plaatsen

Dus bent u opzoek naar een betrouwbare ondernemer die u kan helpen bij al uw dakwensen? Neem dan vandaag nog contact op met Koning Bouw en Onderhoud voor vragen of het maken van een afspraak.

Meer informatie over dakwerk
Schakel Koning Bouw & Onderhoud in voor dakwerkzaamheden