Bouw, verbouwing en nieuwbouw

Neem vandaag nog contact op

Bouw vandaag nog uw droomhuis

Of het nu gaat om het verwezenlijken van uw droomhuis, een lang geplande aanbouw of het verbouwen van uw huidige woning: Koning Bouw en Onderhoud kan u verder helpen. Ook voor het uitvoeren van timmerwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw

Heeft u eindelijk de stap genomen om uw droomhuis te laten bouwen? Koning Bouw en Onderhoud bouwt het huis waar u al tijden van droomt. Wij snappen dat u precies weet hoe u het wilt hebben. Stel daarom bij ons zelf uw wensenpakket samen en wij maken een prijsopgave voor u. Natuurlijk zonder dat u ergens aan vast zit. Ook als u sommige bouwwerkzaamheden liever zelf of in eigen beheer uitvoert maken we graag samen een goed plan en stellen wij onze werkzaamheden hier op af. Maak vandaag nog een afspraak voor het opstellen van een prijsopgave.

Offerte aanvragen

Aanbouw en verbouw

Ook voor een aanbouw aan uw huis of een complete verbouwing kan Koning Bouw en Onderhoud uw verder helpen. Wij kunnen zo goed als alles bouwen voor uw huis, van A tot Z. Maar in aanbouw en verbouwingen uitvoeren blinken wij uit. De eerste stap voor een geslaagde aanbouw of verbouw is een goed plan. Deze stellen wij graag samen met u op. Op basis van dit plan maken we een bijpassende prijsopgave zonder dat u al een beslissing hoeft te maken of u voor ons kiest. Neem vandaag contact met ons op voor het opstellen van een offerte. 

Offerte aanvragen

Timmerwerk

Het bekwame personeel van Koning Bouw en Onderhoud doet meer voor uw huis dan alleen het neerzetten van de muren. Schakel ons bijvoorbeeld ook in voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Of het nu gaat om binnen of buiten timmerwerk, plafonds, een algehele kozijnvernieuwing voor uw gehele woning of uw boeiboorden van de garage, wij voeren ook graag alle timmerwerkzaamheden voor u uit. Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Koning Bouw & Onderhoud